Prefab demonteerbare Metal Stud wanden: EUROCLOISON®-MSD

Vaste demonteerbare wanden verzoenen de voor- en nadelen van de Metal Stud Wand. Aan de basis ligt een metalen skelet (de Metal Stud), die bij demonteerbare wanden wat steviger is opgebouwd dan bij gewone vaste wanden. Aan beide zijden van de metal stud worden de bekledingspanelen in gipskarton of houtspaanplaat bevestigd. In tegenstelling met vaste wanden zijn deze bekledingspanelen reeds in de fabriek afgewerkt: bekleed met kunststof, geschilderd, gelakt of in melamine uitvoering.

Opbouw in fasen

De opbouw op de werf verloopt als volgt: na het afschrijven van de wanden wordt het skelet geplaatst en vervolgens de beplating van één zijde van de wanden. Deze platen worden tegen de structuur bevestigd bij middel van dekstrips in gelakt staal of aluminium. Het geheel is demonteerbaar uitgevoerd.

Zodra de technieken (electro, data, loodgieterij en verwarming) hun werken hebben beëindigd wordt de tweede zijde van de wand dichtgemaakt waarna de ultieme afwerking van de wand nog een kwestie is van uren. Deuren en glaskaders zijn in de fabriek klaargemaakt en de montage gebeurt in een minimum van tijd.

Tussen de beide bekledingspanelen (ook schalen genoemd) wordt gewoonlijk een isolerende mat in minerale wol aangebracht.

 

Wenst u bijkomende informatie over de EUROCLOISON® demonteerbare wanden?
Vul dan snel ons contactformulier in.