Metal Stud Wanden

Voor het bouwen van niet dragende vaste binnenwanden biedt Gyproc een stevige en duurzame oplossing met de Metal Stud scheidingswanden.

De combinatie van de gipskartonplaten met een relatief hoge densiteit en de isolatie in minerale wol in de kern van de wand geven aan dit systeem een opmerkelijk hoge geluidsisolatie die met traditionele materialen moeilijk kan warden geëvenaard. 

Bovendien zijn Metal Stud scheidingswanden of kortweg MS wanden een stuk lichter en flexibel in te bouwen.

Een oordeelkundige combinatie van breedte van de profielen, type en dikte van de platen en het eventueel inbrengen van spouwisolatie, maakt het mogelijk een Metal Stud scheidingswand samen te stellen die voldoet aan de voor elke toepassing gestelde bouwfysische eisen van thermische en geluidsisolatie.

Ook brandwerende constructies kunnen zonder problemen en aan betaalbare prijzen worden uitgevoerd.

Na de plaatsing van de Gyproc-panelen worden de voegen afgesmeerd om een schilderklare oppervlakte te bekomen. De ultieme afwerking met schilderwerk of behang gebeurt zoals bij een klassieke muur.

Ramen en deuren kunnen zonder problemen worden ingebouwd evenals voorziening-en voor elektriciteit, verwarming en loodgieterij.

Vraag bijkomende informatie aan ons studiebureau

Terug naar het wanden-overzicht