EUROCLOISON® vaste wanden:
de moderne wand met een traditioneel uitzicht

Vaste scheidingswanden bestaan uit een lichte metalen onderstructuur waartegen één of meerdere lagen Gyproc-platen worden bevestigd. Dankzij dit vernuftige systeem kan met relatief weinig materiaal een goed functionerende scheidingswand opgetrokken worden in een minimum van tijd en met een redelijk budget.

Aan de basis van de vaste wand en vele andere bouwconstructies ligt de Gyprocplaat. Men kan er vrijwel de volledige binnenafwerking van een gebouw relatief droog en in een héél beperkt tijdsbestek mee afwerken. Vaste wanden worden op de werf gemonteerd. Eventueel kan een houten onderstructuur gebruikt worden.

Metal Stud Wanden

Voor het bouwen van niet dragende vaste binnenwanden biedt Gyproc een stevige en duurzame oplossing met de Metal Stud scheidingswanden.

Afwerking en voorzieningen

Na de plaatsing van de Gyproc-panelen worden de voegen afgesmeerd om een schilderklare oppervlakte te bekomen. De ultieme afwerking met schilderwerk of behang gebeurt zoals bij een klassieke muur. Ramen en deuren kunnen zonder problemen worden ingebouwd evenals voorzieningen voor elektriciteit, verwarming en loodgieterij.

Wenst u bijkomende informatie over de EUROCLOISON® vaste wanden van? Vul dan ons contactformulier in of vraag informatie aan onze partner  BPB Gyproc.

Download de Gyproc Handleiding