Interieurbouw van A tot Z

Europlafond NV is als erkende algemene aannemer actief in heel België en de buurlanden.

De filosofie van Europlafond is gebaseerd op een flexibele werkwijze met de nadruk op kwaliteit. Wij bieden u een voorstudie en een grondige planning door een projectleider geassisteerd door een binnenhuisarchitect. Ons ervaren team staat voor u klaar.

Zowel kleine opdrachten als grote projecten worden door Europlafond uitgevoerd tegen correcte prijzen. Elke werf wordt van begin tot einde opgevolgd en opgeleverd binnen de afgesproken termijn. Bekijk onze realisaties.

EUROCLOISON®-wanden en diverse plafondsystemen zijn bij Europlafond uit voorraad leverbaar. Uw werf kan dus opgestart worden binnen een paar dagen.

Bovendien beschikt Europlafond over eigen ateliers voor aluminium- en houtverwerking, zodat wij niet afhankelijk zijn van andere leveranciers om uw timing te respecteren.

Indien gewenst fungeren wij als algemene aannemer in het kader van de verbouwingen of de inrichting van uw lokalen. De volledige coördinatie van de werken en het budgetbeheer worden door ons verzorgd.

Uiteindelijk hebt u met Europlafond één duidelijk aanspreekpunt dat verantwoordelijk is voor de goede afloop van uw project.

 

Wenst u bijkomende inlichtingen? Neem dan snel contact op met onze projectleider.