Mijlpalen in de geschiedenis van Europlafond

1984

Start van de onderneming op het huidige adres. De bedrijvigheid is hoofdzakelijk gericht op de plaatsing van plafondsystemen.

1986

Uitbreiding van het gamma door de toevoeging van vaste scheidingswanden in Gyproc.

1988

De eerste projecten in brandbescherming van stalen structuur worden uitgevoerd en tot algehele voldoening van de klanten vlekkeloos opgeleverd.

1990

Eerste projecten met verplaatsbare scheidingswanden worden gerealiseerd met prefabsystemen ingevoerd vanuit het buitenland. Installatie van onze eerste houtschrijnwerkerij.

1994

Verdubbeling van de omzet.

1998

Overname van het EUROCLOISON®-systeem. Installatie van de fabricatie in eigen beheer van de verplaatsbare scheidingswanden. Inrichting van onze aluminium schrijnwerkerij.

1999

Uitbreiding van onze houtschrijnwerkerij tot haar huidige vorm.

2000

Verbouwing van de kantoren met uitbreiding van de administratie.

2004

Twintigjarig bestaan van het bedrijf.

2009

Vijfentwintigjarig bestaan van het bedrijf.

2013

Introductie van de sanitaire wand EUROCLOISON-SANI®, de EUROCLOISON-PARAVENTS®-kantoorwanden, de kastenwand en de glazen wand EUROCLOISON-TRANSPARENCE®. Met de overname van Aramis & Partners uit Sint-Pieters-Leeuw komt ook de EUROCLOISON-DECO®-wand in het aanbod wandsystemen dat daarmee volledig marktomvattend wordt.

2014

30ste verjaardag van Europlafond!

2017

Begin 2017 werd EUROCLOISON® volledig geïntegreerd in de nv Europlafond. Zodoende worden de ervaring en vakkennis binnen beide bedrijven maximaal gebundeld. De gekende EUROCLOISON®-merknaam al evenwel behouden blijven.